maandag 30 januari 2012

Maandag

Nieuwe dag en nieuwe week.  We hebben een leuk weekend gehad, Zaterdag zijn we met goede vrienden uit eten geweest. Wokken in Elst.  En zondag hebben we een rustdag gehouden. Met tijd voor ons zelf. Dus dat werd uitslapen,, lekker ontbijtje en natuurlijk Feijenoord - ajax gekeken. Yippee gewonnen!!!  
We hebben nog wel even een kamer opgeruimd en een doos met spullen van Hans verdeeld. Iets voor een collega en de rest gaat naar een kleding container.
Vanmiddag ga ik Charlie weer ophalen die heeft een leuk weekend gehad op de boerderij.  Lekker dat ik niet zo vroeg mijn bed uit hoef om hem uit te laten maar ook wel fijn dat hij weer thuis is straks.

dinsdag 24 januari 2012

Woensdag

Gisteravond naar de sportschool geweest voor een TWO (Total Work Out).
De laatste keer dat ik in een sportschool geweest ben was zeker 3 jaar geleden.
En een TWO heb ik nog nooit gedaan dus het was nieuw en echt leuk. Mijn nicht Marie staat voor de groep en dat maakt het ook gemakkelijker om de stap te nemen om dit te doen.
Vet verbranden is het grote doel. Want dat zit er genoeg dus ik zal wel even een tijdje bezig zijn.  Gelukkig heb ik (nog) geen spierpijn en ik hoop dat het ook weg blijft.

Quilten

Mijn hobby quilten is eigenlijk gestart door een tante van Hans. Wij gingen op vakantie naar Canada en zij vroeg aan mij om panelen voor kussentjes mee te nemen die zij wilde quilten. Dat gedaan en ik had ook een paar voor mijzelf mee genomen.
Toen ik wilde starten met een paneel ben ik naar Wilma Karels (een quilt winkel in Ede) geweest en zij vertelde wat en hoe te quilten.
Het virus begon. . . . . eindelijk mag ik wel zeggen.
Mijn schoonzus in Canada doet het al jaren en steeds ging ik met haar mee om stofjes te kopen en nooit had ik het idee om zelf te gaan beginnen.
Maar goed ik heb al het een en ander gemaakt en ik kom tijd te kort . . .
Wordt vervolgd. . .

Dinsdag

Vandaag deze blog aangemaakt. Leuk dat het mij gelukt is. 
Vandaag ga ik dus beginnen om deze blog voor mijzelf bij te houden en als je het leuk vind om hierop te reageren, gewoon doen. 
Alvast een klein beetje over mijzelf vertellen. Ik heet Wilma en ben getrouwd met Hans. 
We hebben een hond, een mooie bruine New Foundlander die wij de naam Charlie hebben gegeven.